Създаване на пратка

След като Ваш клиент направи поръчка и метода за доставка е избран да бъде PostOne, плъгинът автоматично ще създаде нов раздел в поръчката.

Отидете във Вашите поръчки на „WooCommerce“ -> „Поръчки“ и отворете поръчка, която е с избран метод за доставка на PostOne.

След като отворите поръчката и скролнете малко по-надолу, ще видите раздел PostOne.

Можете да разгледате данните за поръчката, както и да ги промените преди да създадете пратка. Много магазини не описват размери или тегло на пратката и за това можете да го направите индивидуално от този раздел. Разгледайте всички настройки, ако променяте адреса или теглото/размера на пратката натиснете бутона „Преизчисли доставката“. След като сте готови с прегледа на пратката, натиснете бутона „Създай пратка“. Пратката ще бъде автоматично създадена в PostOne и ще можете да принтирате етикет.

ВАЖНО: Ние силно препоръчваме да се въвеждат истинските размери и тегло в самите продукти, тъй като това влияе на изчислената цена, за която клиента Ви се е съгласил да плати. Ако изчислената цена за доставка се промени след Ваша намеса, то би следвало да го уведомите за това.

Принтиране на етикет

След като сте създали пратка в PostOne, страницата ще се обнови и вече няма да имате възможност да редактирате.

Имаме опция да принтираме етикет като натиснем бутона „Принтирай етикет“ или да изтрием пратката като натиснем бутона „Изтрий пратката“. Ако решите да изтриете пратката, то ще може да я редактирате и да я създадете наново, след което ще Ви бъде генериран и нов етикет.

© 2024 Ес Кей Софтуер ЕООД. Всички права запазени.

Разширения